محل تبلیغات شما

پرسش درباره پیش فرض‌های تاریخ‌نگاری جنگ ایران و عراق به این اعتباراهمیت دارد که مقدمه فهم از تاریخ نگاری جنگ می‌شود. بنابراین پرسش اصلی که پاسخبه آن، پیش‌فرض‌های تاریخ نگاری را روشن خواهد کرد، این است که؛ ضرورت تاریخ نگاریوقایع جنگ در ارتش و سپاه چگونه ادراک و انجام شده است؟

برابر گزارش‌های موجود، تاریخ‌نگاری جنگ در سپاه برای مقابله با تحریفجنگ و بیشتر با رویکرد ی در دوره بنی صدر، در دفتر ی سپاه شکل گرفت. اما تاریخنگاری جنگ در ارتش، به گفته امیر بختیاری؛ با توجه به اینکه صرفاً ثبت وقایع هنگام عملیات در سازمان ونظام آموزشی آن تعریف شده بود، در چارچوب  تفکر عمیاتی و به روش مستند، با تاکید بر جزئیات، رویکرد و روش تاریخ‌نگاری را در ارتش شکل داد.

با این توضیح، پیش فرض و روش تاریخ نگاری جنگ در ارتش و سپاه بارویکرد ی- هویتی و عملیاتی- مستند شکل گرفته است. با فرض صحت ارزیابی یاد شده، هم اکنون درگیر این پرسش هستم که؛ آیا درارتش و سپاه با ماهیت و ماموریت نظامی، امکان گذار از تفکر تاریخی به تجربه جنگ، با تمرکز بر تفکر نظامی-راهبردی وجود دارد؟ از واژه امکان» به این دلیل استفاده کردم که جابجایی و تغییربرای آینده است و به آسانی حاصل نخواهد شد.

تأملی بر تحول در مفهوم و مصداق جنگ – بخش اول

مناقشات تاریخی چگونه برطرف می شود؟

بررسی تجربه جنگ با عراق، با روش مقایسه ای یا نقد درونی؟

جنگ ,تاریخ ,نگاری ,سپاه ,ارتش ,تاریخ‌نگاری ,تاریخ نگاری ,جنگ در ,نگاری جنگ ,در ارتش ,ارتش و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تهوع میز پلاستیکی همراه سیار تحریر کودک بزرگسالان سالمندان لب تاپ مسافرتی 2020 guesixzawar terfoasofgolf مجله دانشجویی برنامه ریزی بارانی نسل برتر | تلفن سانترال,سانترال پاناسونیک,ویپ,مرکز تلفن,الستیکس forsimpwordvasc سایت تخصصی ماسک صورت ... هر چی میخوای به من بگو